Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

lørdag 18. desember 2010

Julekalender-18 Desember

"Et vindu inn i førjulstiden" 2 av 32 la igjen en kommentar til meg på gårdsdagens innlegg:) Tusen takk til dere to:)  Velkommen til dere som er innom meg og legg gjerne igjen en hilsen så jeg finner dere igjen;) veldig koselig med kommentarer men også bare veldig gøy å se at telleren flytter seg og at noen er innom å kikker selv om de ikke har tid til å skrive noen ord..
Dagens innlegg blir kort, jeg jobber nattevakter og er innom i forbifarten..jeg tenker at det fortsatt er så mye jeg skulle ønske å gjøre nå før jul, men julen kommer alikevel.. Juletreet står klart utenfor døren og jeg tror det skal få komme innenfor i morgen.. Et par slag med julekaker og et pepperkakehus har jeg lyst til å få på plass, og så må jeg ta julevasken og pynte litt til..da skal julen være på plass! Seks dager igjen, og de går fort.. Viktig er det alikevel å kose seg disse dagene og akkurat nå lager jeg eggerøre for å ta med på jobb til natten da vi nattevaktene skal ha et lite julebord på avdelingen i nattens mulm og mørke.

2 kommentarer:

  1. det vindut bak der var veldig fint, er på letin etter noe lignende:) Hittils ha jeg bare funnet noen med tre ruter.

    SvarSlett
  2. Takk for koselig kommentar hos meg :-) Gøy at du likte huset vårt så langt og at du vil komme tilbake for en titt igjen :-) Ønsker deg en riktig fin søndag! Klem♥Hilde

    SvarSlett

Sider