Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

mandag 13. desember 2010

12. og 13. desember


Ønsker alle en fin lucia-dag med dette bildet av Carl Larsson, og nå tror jeg alle julegavene er i havn.. Det var en deilig ting å si. Jeg hadde en travel dag i går,  selv om jeg syns søndagsåpne butikker er noe tull, så var jeg førstemann til å tråkke over dørstokken på senteret i går og der fikk jeg ordnet nesten alle julegavene jeg manglet.. fy skamme meg.. jeg har alltid ment at søndagsåpne butikker er noe vi kan klare oss foruten og stakkars dem som står der å jobber disse dagene.. nå jobber jeg søndager selv, i helsevesenet, men det er liksom noe annet... men slik ble det da bare..

jeg og karoline var på en lang, koselig shoppingrunde og koste oss sammen..uten å bli uenige... hun var faktisk overbærende i klesbutikkene hvor bare JEG skulle kikke også.. da vi kom hjem spurte hun om jeg syns jeg hadde hatt en hyggelig tur og jeg svarte at det var verdens koseligste tur og da svarte hun " det syns jeg også!!" og det var koselig å høre;)

 Samtidig var hun like sur som "vanlig" da jeg vekket henne og lillebror i dag tidlig med tent lys og "luciasang".." åhhh, gi deg a  mammmma".. kan hende jeg hadde kveset litt jeg også når jeg tenker over DEN sangstemmen som måtte trenge seg inn i hennes ungdomsdrømmer der hun lå å sov..-og hun visste at det snart kom "nå må du stå opp og gå på skolen"
 i dag venter julelunsj med en god venninne og jeg gleder meg;)

1 kommentar:

 1. Så koselig med julelunsj da:)!
  Jeg sitter fortsatt i "pysjen" og leser blogger, har hatt dårlig med tid til det i det siste..
  Ellers ser jeg du også er medlem av NIB! Hvordan klarer du å legge inn bilder med og uten koblinger på siden??
  Jeg klarer/ skjønner ikke hvordan man gjør det!
  Jobber i helsevesenet, der går det mest på rapport skriving...;)
  Ha en fin fin dag!
  Klem Tone-C

  SvarSlett

Sider