Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

onsdag 15. desember 2010

15. Desember

"Vennskap er en skattefri formue",luke nr 15
I går kveld hadde Katrine samlet alle jentene til godt lag hjemme hos seg. Hun har verdens fineste gårdshus med rom på rom med nydelig interiør! Det oser av sjarm og innbydenhet og du føler deg velkommen fra det steget du setter på trappa. Kjøkkenet er et skikkelig gardskjøkken med gruve i ovnskroken og gammel dragseng. Julekortene henger på rad og rekke i taket og de små detaljene gjør at du bare sitter å koser deg og kikker! Både hun og husbonden er kokk og kjøkkenet bærer preg av at de trenger plass og lager masse god mat der inne. Et hjem du bare nyter å komme inn i:) Vi var bedt på Ost og kjeks -kveld med tilbehør!! Det var så kjempekoselig for det er lenge siden vi har vært samlet hele gjengen, og siden sist er det også kommet med "nok en liten engel" som vi nok skal bli godt kjent med etterhvert. Jeg fant verdens nydeligste pepperkakehus på benken til Katrine, som jeg fikk tegnet av mønster av, så nå blir det hjemmelaget pepperkakehus, og Liv Merete strikket ivrig på sine julekuler. Vi prøvsmakte nye oster og håndballkampen sto på for den som måtte følge med. En veldig koselig kveld!!
bildene ble så som så for vimsa hadde lagt igjen kamera hjemme og måtte bruke mobilen... men hovedsaken er å lage minner man kan huske lenge:)


1 kommentar:

  1. Hei Skjønne deg! Er bare innom for å si tusen takk for en veldig fin kommentar på bloggen min. Det betydde enormt mye for meg! Ønsker deg en riktig god jul og et fredlig godt nyttår! Vi blogges! ; )
    Stor juleklem fra Cecilie

    SvarSlett

Sider