Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

søndag 31. august 2014

Helga vår

 Barnerommene begynner å ta form og jeg kan øyeblikkelig ta fatt på det mest interessante, nemlig innredningen. Vi er ferdige med ett rom snart.  Har igjen å liste og sette inn dør... og så elektriker da selvfølgelig. Gøy å se dem ta form. Jeg har brukt magnetmaling på ett felt på den sorte veggen, men det var ikke lett å påføre. Kladdet seg og ble lite pent. I stedet for tavlemaling på toppen bruker vi supreme matt, svart. Man vil da få samme effekt som tavlemaling, påstår enkelte. Så får vi se om det stemmer. Billigere var det vertfall!


 Kvelden i går gikk med til konfirmasjonsforberedelser. Lager bordkort- cellofanposer- svart og hvitt godteri- merkelapp med navn. Konfirmasjonen står om en uke og jeg tror snart det meste er i boks. I mens holder vi på med vårt. I går bakte jeg eplemuffins og de ble kjempegode! Ungdom hentes og kjøres, smågutta leker og holder på med sitt.

Dagen i dag har vi startet med konfirmantmesse, deretter var det en tur til friluftsarrangement og til slutt en tur i skateparken

2 kommentarer:

  1. Detta blir sååååååå fint Gleder meg til og ta en tur i høst og se TANTA

    SvarSlett
  2. Flotte gutter på tur hils resten, TANTA igjen

    SvarSlett

Sider