Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

mandag 17. januar 2011

Litt om nye planer

Jeg sitter å leter etter inspirasjon til nye planer. Jeg har store planer om å male 2 etg denne våren og tror jeg må ta vegg for vegg og tak for tak.. stor plass og høyt oppunder men det kommer til å bli storslått fint når jeg er ferdig.. jeg sitter å kikker på gulvfarger også for gulvene i 1 etg skal også males.. jeg har tenkt å ha dem hvite, men så fant jeg et bilde av et mørkt kjøkkengulv og så ble jeg i tvil..
Det ble litt kjøkkeninspirasjon på kjøpet, bildene er hentet fra serien Herregård, Sigdal kjøkken. Det ene har mørkt gulv og det andre har lyst. Jeg hadde store planer om å male gulvene lyse, men ser at mørke gulv også er fint. Tror det blir litt å tygge på utover våren, uansett blir det ikke å gjøre noe før jeg kan stable alle møblene ute på verandaen ei langhelg. Nytt kjøkken fikk jeg også lyst på..sukk.. Inteiøret mitt ellers er tildels lyst med innslag av mørke ting. lyse vegger, vinduskarmer og trapp og lys kjøkkeninredning.

 Så litt personlig: To fine gutter!! Jeg fant igjen et koselig bilde av to fine gutter jeg kjenner da jeg lette i inspirasjonsmappen min, Veslegutt og Onkel.. det er så gøy å se dem.. Bildet er vel noen år gammelt men hårsveisene er vel verdt å legge merke til...men det var gulvene jeg satt å så på.. hva tror du? lyst eller mørkt? noen erfaring?

2 kommentarer:

  1. Hm... Ja det er alltid noen fordeler og bakdeler... Vi har mørke gulv i hele 1 etg, skifer og "merbau" (husker ikke hvordan det skrives i farten), og har vel mange ganger ønsket meg noe lysere! Men hvis det andre er lyst, tak og vegger, møbler(kommer ann på stilen), er det fint med mørke gulv også!Det blir en fin kontrast!
    Nå må jeg stikke;).. Ha en fin fin dag!
    Klem Tone-C

    SvarSlett
  2. Jeg har valnøttgulv over det hele og er kjempefornøyd. Spørs jo litt på hvem stil du har og møbler ellers, men det er lekkert!

    SvarSlett

Sider