Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

lørdag 11. desember 2010

11 Desember

" Luciakonsert" luke nr 11
 "svart senker natten seg, i stall og stue. Solen har gått sin vei..."

I går kveld var vi på årets luciakonsert i Ringsaker kirke og det var bare helt fantastisk!! Så mange flotte ungdommer og så stemningsfullt...nydelig sang.. til hårene reiser seg på armene og tårene lurer i øyekroken.. jeg må stolt få lov til å presisere at det er mitt søskenbarn og fadderbarn som er årets lucia og som sang så vakkert inn i kirken... helt alene oppover kirkegulvet skred hun inn med en stemme så klar og en kraft så stor.. denne jenta er bare helt nydelig i sinn og i skinn ..et vakkert sangtalent!!! (syns det er lov å skryte jeg)

og bak henne kom hele englekoret etter og de sang de vakreste julesanger i hele en og en halv time... bilderas fra meg i dag for her var det mye vakkert!! vanskelig å fange stemningen men det var mørkt i kirken, kun masse levende lys og syngende jenter. Koret hører til gjøvik kunst og kulturskole og Tove lundborg skal ha all ære for koret sitt!!! 
I dag har jeg tenkt å få orden på julegavene, og kankje en liten tur til Brøttum hos "dama på landet" ..hvis Anita er oppe igjen etter gårdsdagen julebord..hehe... Der kan hende det vanker julegave til tante.. men hun leser bloggen min så jeg kan ikke si hva jeg tenkte på nå... det får bli en hyggelig overraskelse..
ønsker alle en vidunderlig lørdag med masse god julestemning fra meg!!

1 kommentar:

  1. Så koslig og ja det er lov å skryte av ei så kjekk jente.

    SvarSlett

Sider