Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

mandag 9. mai 2011

mitt skip er lastet med..

Tanker om paviljonger, (denne fra clas ohlson), hageportaler, hvite geraniumer og filleryer på verandaen, om å male hagemøblene, plukke frem hageputene og leve ett verandaliv. Kanskje ett eller annet innslag av noe med en sterk gul eller rød farge, kanskje blomstererter i store potter? eller bare en stol i en eller annet artig farge. VI har beiset verandagulvet i helgen og nå er det klart for å få møbler og annet rask på plass. Jeg har endevendt hele huset på jakt etter hvite filleryer til å ha på gulvene ute, og fant noen som slett ikke egnet seg for innelivet lenger vertfall.. de får lov til å flytte ut. Bilder skal jeg legge ut senere.
Men jeg skal altså plante litt i sinkkassene mine og tenker på om det skal være søtt og romantisk eller om jeg skal ha sterke farger., må tenke litt på den..

Ellers har jeg vært ute en tur i skogen med bikkja i ettermiddag, skulle gå en liten tur men endte langt inni skogen og måtte snu for ikke å gå meg bort,.men jeg skal ta med meg fotoapparatet på neste tur for jo lenger jeg kom, jo finere ble det.. derfor hadde jeg plutselig gått langt. Da skal jeg forevige både lamunger, nydelig natur, gamle løer og utsikt og bringe med tilbake til dere. Skal også knipse en bit av verandaen også i samme slengen. Sees igjen:)

1 kommentar:

 1. Hei.
  Jeg så et bilde av paviljongen "min" og måtte inn å se.
  Vi kjøpte denne for to år siden og jeg synes den er like fin !
  Taket har vi måttet bytte, da det har revnet i altfor sterk vind ....
  Den hageportalen du viste bilde av var også knallfin !
  Koselig blogg !
  Ha en fin kveld.
  Mvh Ingunn :-)

  SvarSlett

Sider