Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

fredag 17. desember 2010

julekalender 17 desember, Hvem er du?

Jeg blir så nysgjerrig:) Jeg så på telleren i går og frem til i dag har det vært over 70 innom på siden min, men det er få som legger igjen en kommentar.. så jeg undrer meg..hvem er du som stikker innom på små koselige besøk? Jeg har noen faste blogger jeg kikker inn til hver dag men elsker å surfe rundt å kikke og bli inspirert og helt sikkert er det mange blogger jeg ikke finner.. Legg igjen en liten hilsen til meg så jeg finner deg:)
i dag er det den lille "settekassen" min som har fått bilde i kalenderen, den har ti rom og jeg fyller den med det som måtte falle meg inn, jeg fant en liten lysslynge på batteri som jeg puttet oppi det ene rommet og det lyser så koselig. Ellers passer det fint norgesglass, lys, sukkertøy, fyrstikkesker og annet småplukk som ellers ligger å flyter på benken..
 Jeg var på jakt etter ny gardin på kjøkkenet og endte opp med denne fra Åhlens, men da jeg kommer hjem syns jeg at den ble litt "simpel" på sidene og dessuten litt for rosa i fargen.. så nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med den.. om jeg kamuflerer den litt fant jeg ut, med små duker og litt annet småplukk blir den kanskje hengende der.. kjenner jeg ikke er hundre prosent fornøyd..
Ønsker alle en fin 17. desember.. med gullkorn fra barnemunn: "mamma, tror du jeg kan få arve det gullkortet til mommo, som hun bruker når hun betaler klær med, når vi er ute å shopper?"

3 kommentarer:

 1. Herlige gullkorn ha ha ,))
  Nydelige stemningsbilder ,)
  Juleskribleri til deg fra meg ;)

  Jeg ønsker deg av hjerte alle de gode ting♥
  Nyt av julen & dens poesi, dufter & av harmoni
  Å tenk om litt vi pakker opp av hjertens glede
  - alt det skjønne julen har å gi!!
  Varme juleklemmer jeg sender deg fra meg, Anki
  ♥GOD JUL♥

  SvarSlett
 2. Du er flink til å skrive, men jeg lurer på om du er like flink til å telle. Jeg kikker og kikker på det bildet ditt av settekassen, og kan ikke skjønne at det er ti rom der. Mulig det er jeg som har dårlig syn også da.. Uansett synes jeg du er kjempeflink til å skrive, og nå er det jo snart jul så en tellefeil kan man vel leve med. he he. Klem Anita

  SvarSlett
 3. haha...du har helt rett anita:) det er 8 rom.. jeg som har blingset helt..hehe..nattevaktssyndrom:)

  SvarSlett

Sider