Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

tirsdag 11. januar 2011

Ute på vintertur:)

 Her er Anita og Syver:) vi har vært ute å gått tur i snøføyka i dag.. Veldig forfriskende og koselig. Egentlig hadde vi planer om å besøke en butikk på Hamar som Anita har funnet men så ble det gåtur i stedet. Men angrer ikke på det! Penger har man ikke allverdens av heller nå i januar så det er liksom ikke så inspirerende å ikke kunne kjøpe noenting...og så får jeg jo så lyst på alt mulig når jeg ser det... ellers har kjøkkenvinduet fått ny bekledning etter julen

 Jeg hentet ned en gammel krydderhylle jeg har hatt med sysaker og perler i og fylte den med telys, sandkakeformer, muffinsformer og en lysslynge og plasserte den på kjøkkenbenken, på toppen ble det plass til små telys og julens siste svibel.. en amaryllis har også kommet på nytt..


 jeg fant noen søte kors hos en dame som hadde salgsbod før jul og dem har jeg drapert litt her og der i grov hyssing.. ideelt sett skulle jeg hatt noe annet å henge dem i men enn så lenge så duger det..

Denne gamle mjølbutten eller hva en skal kalle det, noe som har hengt i fjøset vertfall..tror jeg..har blitt brukt til mye rart, blandt annet til sysaker på kjøkkenet, nå fungerer den til oppbevaring av lys2 kommentarer:

  1. Hei!
    Takk for hyggelig hilsen fra deg.Det var en fin anvendelse av krydderhyllen din.

    SvarSlett
  2. Hei går dette bra da. Bloggendin er både koselig og morsom Hils alle vi snakkes. Du skal vel male snart nå da våren kommer. Bursdag hos dere snart.Det har vi ikke glemt. Klem fra tante

    SvarSlett

Sider