Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

tirsdag 18. januar 2011

Kanskje noen vil hjelpe meg? Finn nye løsninger!!

i det forrige innlegget ser jeg at kanskje det er lurt å se helheten på interiøret før jeg spør om gulvfargen så derfor har jeg lagt inn noen bilder av kjøkkenet og stuen i dag for å vise dere at gulvet trenger absolutt en ny makeover, men fortsatt samme spørsmålet: vil det gjøre seg med lyse eller mørke gulv? Hvis noen har lyst til å gi meg noen tips blir jeg veldig glad:) Taket skal males utpå våren. Det blir lyst. Må bare sette igang den snille mannen min først!! (Håper han leser dette)


 Bildet av kjøkkenet er tatt en helt vanlig hverdag med hverdagsting i bildet, som pc på bordet (med p4 gående) og nybakte skillingsboller og klar for kaffe... Det er ofte sånn det er hjemme hos oss, enten mat eller kaker.. er det noe rart man blir "rund i rompa" som vi kaller det her hos oss..
Bildet er tatt fra kjøkkenet og viser tydelig at her har dyrene en selvfølgelig plass i inventaret..sukk... jeg skulle absolutt tenkt meg om den gangen de var søte og små og ville være på fanget. Caro har hedersplass i denne stolen og har flott skue utover om det skulle dukke opp noen han kan "snakke" om..Sofakroken er kamuflert med hvite trekk, og ellers kan man skimte blå lenestoler og sorte skap i min stue.. Skapene har jeg lenge hatt planer om å male hvite men har jeg kommet noe lengre? nei..Fra gangen og utover ser man tydelig at det å få en annen gulvfarge og sikkert taket også kan bli fint. Noen tips? Jeg blir kjempeglad om noen kan se på mitt med nye øyne for man blir helt blind.. noen nye innredningstips? eller maletips som ikke koster all verden? Noe å bryne seg på.. Jeg blir glad om du kan hjelpe meg med noen forandringer som du ser umiddelbart..

Her tas bilder med dører oppe og lys fra alle vinkler ...ja ja, jeg vet det.. jeg er ikke akkurat noen fotograf da...

5 kommentarer:

 1. Heisann. Siden jeg ikke har vært på bloggen din før så kan jeg jo være litt objektiv :).

  Når jeg ser bildene dine så er vel det første jeg tenker at hvis du skal ta gulvet så burde også taket kanskje få et hvitt strøk... og så er jeg fan av både hvite og mørke gulv. Det illustrasjonsbildet av det mørke gulvet i innlegget under så jo virkelig lekkert ut :) så jeg ville kanskje vært modig å gått for det, men samtidig så er det jo safere og velge en lys farge på gulvet for da blir jo plassen med en gang "større". Så i bunn og grunn er det vel en smakssak.
  Lykke til :D
  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Hei Signe.. Mal takene først du så kanskje det blir lettere å ta en avgjørelse da. Jeg vet nå at lyse tak forandrer hele romfølelsen, takket være snille Trond som hjalp meg å male soverommet..

  SvarSlett
 3. Hallo:)!
  Jeg ville vel absolutt malt takene hvite først!! Du kommer til å føle at du plutselig har flere meter over hodet;)!
  Etter det ville jeg valgt mørkt gulv, i allefall på kjøkkenet pga de svarte hvitevarenen!!
  Da blir det nok en fin helhet tror jeg! Fint å se at ikke alle styler rommene før bildet blir tatt!
  Ha en fin fin dag!
  Klem Tone-C

  SvarSlett
 4. For all del, jeg mente absolutt ikke at det er rotete eller noe hos deg altså!!! Men noen får bildene/hjemmene til å se ut som ett interiør blad!
  Klem igjen;)

  SvarSlett
 5. absolutt lyse tak,og kanskje gulvene bare trenger et strøk lakk! tenk praktisk,og heller boltre deg med småinteriør! mye tråkk av unger og hund,flytting av møbler osv. gjør at malte gulv ikke holder veldig lenge!

  SvarSlett

Sider