Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

torsdag 4. november 2010

Inspirerende og stemningssettende
                  nytt fra Ludvig og co  (link til siden finner du lenger ned på siden)

4 kommentarer:

 1. Hej!
  vad jag blev glad för din hälsning hos mig! Fint att du läste förra årets lantliv, det var en heder att få vara månadens blogg i den. :)

  jag hoppas jag har mycket glädje att sprida i väntan på jul.
  Kamomilla

  SvarSlett
 2. Så fint at du husket på meg:) Og for en nydelig butikk!!! Jeg trodde jeg hadde vært innom alle svenske og danske nettbutikker som finnes, men der tok jeg altså feil..:)
  Dessverre er nok lampen litt liten. Jeg har en lignende (kanskje det er den samme) fra bloomingville og den er veldig fin, særlig til å ha over et lite bord eller foran et vindu, men til å ha over spisebordet bør den nok være minst 22 cm tror jeg.. Men det er bare å fortsette letingen, så dukker det forhåpentligvis opp noe til slutt..:)
  Og jeg blir veldig glad hvis du fortsetter med tipsingen..:)

  SvarSlett
 3. God formiddag ! ♥

  For en helt herlig butikk, her skulle jeg gjerne ha vært. Skulle gjerne hatt de englevingene, nydelige ! ♥ Blir jo helt kjøpesyk når man ser slike bilder, hihi... :)

  Ønsker deg og dine en god og fin helg. ♥

  Klem Anette :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar hos meg. Det var godt å høre at det er fler enn meg som er litt gal når det gjelder gammelt skrap. Synes det er veldig artig å kunne gi nytt liv til noe som ingen andre vil ha. Har begynt å skrape kjøkkenbenken, så jeg håper å få presentert det ferdige produktet om noen dager.

  SvarSlett

Sider