Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

onsdag 16. februar 2011

Det finnes mennesker..

Fra Livstilbutikken Oppe & Nede i Hamar

 Det finnes mennesker som aldri tyr til halvfabrikata, som har nystrøkne klær og skinnende vakkert hår uansett når på døgnet du treffer dem, barna er rene, pene og like høflige uansett, de er mennsker som holder alle avtaler, aldri glemmer og som trener regelmessig.. og de er mennesker som vet hva de vil og som holder seg til det!!!! Jeg trodde også jeg skulle bli sånn, når jeg ble voksen..MEN Det er der ... Det siste punktet der som jeg til enhver tid kan ha mest problemer med å forholde meg til... jeg vet også hva jeg vil ha...men å være trofast mot det??? Det er værre.. jeg vil ha så mye HELE tiden jeg- og neste dag vil jeg gjerne ha noe annet..


Jeg var så sikker på at jeg elsket hvitt... overalt... At alle små detaljer skulle spraymales hvitt og at jeg skulle male enhver liten krik og krok hvit... men jeg kjenner at jeg er litt forelsket ..i disse pastellfargene jeg opptil flere ganger har forbannet og fortalt høylytt at jeg vertfall ikke liker!!
Noen ganger kan jeg ta meg i å gjøre dette når det gjelder mye.. jeg starter med å være skeptisk, gå over til å ikke like det og til slutt elsker jeg det..
Ikke for det..jeg elsker fortsatt det hvite og det er fortsatt ett prosjekt å få alle store flater hvite, med kanskje en bitteliten pastell innimellom her og der..


4 kommentarer:

 1. Er nok litt lik deg der ja med farger og sånnt, skeptisk en stund, så er jeg helfrelst.Akuratt nå er det så deilig med pastell, har pussa opp et kjøkken bord vi har på hytta i mintgrønnt.Mange som heva bryn til å begynne med men nå elsker jeg det og det blir nok ikke det siste som får en sprek farge.Det er godt vi har lov å skifte mening, jeg gjør det iallfall rett som det er.

  Ha en flott kveld.

  Klem Åse

  SvarSlett
 2. Hei dette er tante. Koselige ting vet du. Er like vi og søskenbarnet ditt i bygda driv i svart så vi forandrer oss hele tida. Du skriver så fint. Klem

  SvarSlett
 3. Dette var NYDELIG! De små nattbordene hadde så herlige farger! :) Takk for hilsen hos meg, nå kan du lese fortsettelsen på historien om Den blå stolen. :)

  SvarSlett
 4. He he.. Kjenner meg litt igjen der altså...;)
  Hvis du leser innlegget mitt i dag skjønner du hvorfor...
  Jeg har alltid likt pasteller, så for meg er det fin fint at det blir lettere å få tak i ting med de fargene!
  Ellers blir det jo forsåvidt sånn ca samme stil da, bare litt nye/andre farger...;)..
  Men lyse vegger slår aldri feil, det har jeg faktisk klart å hatt i mange år nå, uten å male de om... Ikke verst altså;)
  Ha en fin fin dag!
  Klem Tone-C

  SvarSlett

Sider