Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

mandag 1. oktober 2012

Gammelt skapTante lurte nå forferdelig på hvor det ble av meg og bloggen min og jeg forstår at nå er tiden inne for å hente den inn igjen og kanskje oppsummere litt hva som har skjedd siden sist. Et av de nyeste skapene mine jeg kjøpte på finn.no og valget nå står mellom å la det få være slik i all sin prakt eller om jeg skal male det grått/hvitt.. HVA SYNS DERE?

3 kommentarer:

 1. Et fint skap du har kjøpt. Jeg hadde nok malt det lyst, tror jeg. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant? jeg fikk det for 1500 kr og det syns jeg ikke var så ille... jeg er litt i tenkeboksen, tenkte enten grått eller hvitt, men får ikke bestemt meg. Kanskje du har noen forslag? ellers likte jeg den sennespsgule fargen inni, men det er så mange stygge flekker på innsiden at jeg heller mot å male der også. kanskje hvitt inni og lysegrått på utsiden.

   Slett
 2. Hei koselig at du er på igjen så tante har noe og se på. Skapet er kjempeint sånn det er og så tenk på saken med det og male det, men det blir sikkert fint i hvitt og grått og.Ja dette var svaret sitt ikke mye bestemt det nei,Hihi,Du blir nok mer fornøyd da du får malt det tror jeg

  SvarSlett

Sider