Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

onsdag 17. november 2010

Englekor!!


           


Jeg har fått ommøblert stua mi litt:)..litt forandring fryder og nå er jeg klar for å finne frem julegardinene. Gleder meg til å få opp igjen lange gardiner, da jeg har måtte hatt korte heklekapper i tiden da småpusene mine har vært små og klatret i de lange lingardinene jeg hadde oppe.. nå blir det hvite gardiner til jul med innslag av rødt på... jeg har samlet englene mine i ett vindu.. det ble rene englekoret ..og  shhhjjjjj...hvis du hører godt etter så kanskje du hører dem synge!! jeg ble ikke helt enig med meg selv om de skulle få en hedersplass eller ikke, om det ble "jalla" eller om jeg egentlig syns det ble litt søtt.. jeg har savnet englene og syns det er noe nostalgisk over dem, jeg har alltid vært glad i engler og barna har laget mange til meg i forskjellige utforminger opp gjennom årene..disse fortjener sin plass!!! så da dedikerte jeg det ene vinduet i stuen hvor de får lov til å utfolde seg i himmelsk pryd.. stas for barna og stas for meg..men gubben måtte slenge inne en tørr kommentar "har så mye annet rart så det spiller vel ingen rolle fra eller til" og føyde seg inn i "taterleir"-rekken av kommentarer.. jaja ..jeg har vertfall stor glede av dem:) lysekronene mine henger visst der de var og trenger å justeres litt ser jeg.. ellers skulle jeg kunne ønske meg de sorte skapene mine hvite..sukk... og et hvitmalt gulv i tillegg, men men...
   " vil at Engler skal se deg, at alt godt skal skje deg, at stien du går på vill lede deg hjem,"
(fra" Velkommen hjem" med Sissel og Carola)
2 kommentarer:

  1. Så fint sitat fra sangen. Det likte jeg!! Også synes jeg bildet øverst på bloggen din er såååå vakkert. Får skikkelig julestemning.. Kommer snart å ser på stua di..

    SvarSlett
  2. Engler er et "must" for å komme i julestemning ikke sant;0)Ser du har mange flotte og koselige engler med sjel. Takk for tittetn:-) og god helg. Bare en uke igjen til advent og da er de endelig "lov" å pynte:_)

    SvarSlett

Sider