Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

onsdag 16. mars 2011

Våren er her


Vi kan vel alle kjenne både på kropp og sjel at våren er her.. Det prikker og stikker.. Endelig kan vi si takk og farvel til kalde vinternetter, vi kan nyte at det drypper fra tak, snøen smelter litt etter litt i veiene, småfuglene synger fra tidlig morgenstund og det lukter vår ute. Det kribler litt i kropp og sjel og jeg har kjøpt en liten presang til meg selv for å hylle våren.
Min aller første Green Gate kopp og skål!


Jeg må si jeg har hatt en lang bloggtørke, friminuttene i dagene mine har jeg brukt sammen med bikkja ute, gått tur i vårsolen og kjent virkelig at nå er årstiden er i ferd med å snu. Jeg har startet ett lite prosjekt for meg selv.. en skikkelig vårrengjøring, ned med gardiner for å vaske dem, rydde litt i kriker og kroker hvor det har samlet seg mye rart gjennom vinteren.. med andre ord, lite å blogge om, men deilig å få røsket litt her og der.

Jeg planlegger å dra noen møbler ut i vårsolen så fort snøen på verandaen er borte for å frigjøre noe plass inne.. jeg trenger plass.. jeg har følelsen av at alt står oppåhverandre her nå og trenger å ommøblere litt. Jeg lengter etter å la dørene stå oppe, tørke klær i vårsolen og spise små måltider ute. Nå er vi så priviligert å ha snø til langt oppunder ørene til godt utpå våren så det tar sin tid, men mannen måker og måker så det er nok ikke lenge til verandaen er tørr.


Pusene følger med på det som skjer og de koser seg gjerne på rommet til Karoline hvor de er med på det meste fra å prøve nye eoser til å lese jenteblader, men det er ikke mange timene de har tid til å være inne om dagen nå, de verker etter å komme ut på morgenen for å leke med småfuglene ute (til min store fortvilelse)


Fremover skal jeg være litt flittigere med bloggen- det er ett løfte til meg selv- men det er ikke alltid det er så matnyttig det jeg har å blogge om kjenner jeg.. Det blir hverdagslivet slik det fortoner seg, og utpå sommeren blir det nok noen  nye interiørprosjekter som vokser seg frem tenker jeg. Noen skap står for maling, en yttergang skal males og ommøbleres, stuen skal få ryddet seg og verandaen skal møbleres for uteliv. Noen blomster skal drives frem og plantes, og noen andre prosjekter skal også iverksettes bare jeg kan få åpnet noen dører og komme meg ut på verandaen igjen.

1 kommentar:

  1. Hei det var koselig og lese litt igjen. Gleder meg til at vi skal ta en tur. Det er sant det er en litt annen måte og leve på da våren kommer Koselige kopper.Gnisten kommer for fullt igjen hos de fleste nå .Vi ses.Hilsen tante.

    SvarSlett

Sider