Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

lørdag 12. februar 2011

Lilla fra Kremmerhuset!!


 Jeg har vært ute en tur på shopping.. i hovedsak for å kjøpe bursdagsgave til minstemann.. og måtte selvfølgelig kikke litt på andre ting i tillegg.. jeg fant nydelige kjøkkenartikler hos Kremmerhuset i lilla.. masse sarte lillatoner og masse søtt til kjøkkenet... men jeg var flink og knep igjen øynene og stirret stivt på utgangsdøren.."skal ikke ha noe nå", "skal ikke ha noe nå".. i takt med mine egne fottrinn på vei ut... smile og være fornøyd med det du har nå!!
 Ingen lilla brødboks eller liftgardin til  meg.. sukk.. som hadde passet perfekt inn på kjøkkenet hjemme.. ingen lilla servise eller godteskål med morsom skrift og heller ingen lilla duk på bordet eller noe som helst annet lilla for den saks skyld..  men men.. jeg skal ta det igjen  når jeg får feriepenger, eller skattepenger.. eller lottogevinst..
Men jeg HAR kjøpt noe til andre mammaer da: En nydelig blå perleblomster/vårstaude i koselig potte til svigermor, og så har jeg også ordnet noe til mamma og bestemødrene mine, men jeg vet mamma smugkikker her så jeg kan ikke røpe hva det er:)  Har du lest oppland i dag mamma? tror du finner en hilsen til deg der:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Sider