Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

mandag 14. februar 2011

Happy Valentin

I Dag er det Valentinsdagen og jeg har så lyst til å ønske meg noe. Nå har det seg sånn at det er ingen av mine medbeboere som i det hele tatt tenker på gaver av noe som helst slag, så skal man få noe her får man værsegod kjøpe det selv!!! og det har jeg tenkt å gjøre:)


Så jeg skal ved neste lønnsutbetaling unne meg mine første kopper fra PIP eller Green Gate.. jeg har ikke helt bestemt meg men jeg har falt sånn for begge disse servisene og syns det er verdens søteste!!!



 Jeg skulle gjerne hatt alt kjenner jeg og aner ikke hvor jeg skal starte, men kanskje med en pen mugge, som jeg kan bruke til saft på sommeren og kakao på vinteren, og tilhørende krus? eller hva med dessertskåler som vi kan nyte is i når sommeren kommer? skulle absolutt hatt kaffekoppene og skålene også...
Sukk...ja som jeg sier,... skulle hatt ALT på en gang... men må jo starte ett sted.




 Noen som vet om en forhandler på Gjøvik, Hamar eller Lillehammer? Jeg skulle gjerne funnet et sted i nærheten som forhandler disse tingene istedetfor å handle over nett.. da koster det jo en hel kaffekopp i frakt.. og kanskje har det knust innen det kommer frem også.. Er Green Gate og PIP greit å kombinere eller bør man kjøpe ett av delene? I vertfall blir dette min Valentingave til meg selv:) så iløpet av våren skal de rosa, blå, prikkete, blomstrete, små vakre inn i mitt hus!!!

1 kommentar:

  1. Hei på deg..De selger pip og green gate på en butikk på Mølla i Br.dal( tror den heter snella) og Gave og Interiørglede på Hamar forhandler begge deler. Kan kjøpe med til deg jeg vet du!! Bare skrik ut.. he he klem Anita

    SvarSlett

Sider