Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

søndag 13. november 2011

Fine gaver!!Det er på tide å vise dere noe av det fine jeg har fått i anledning bursdagen min dette året.. Av tante har jeg fått et kjempefint glassfat som jeg vet jeg vil bruke masse i jula, Det var kjempesøtt og kan brukes like mye til hverdags som til fest.


  Av farmor har jeg fått akkurat hva jeg trengte,  nemlig en kjempefin brødboks til å ha på benken og en søt liten boks til å ha kaffen min i. og det var jeg så glad for å få. Begge disse tingene var virkelig noe jeg trengte..


Ei god venninne av meg kom på besøk her forleden dag med den aller nydeligste gamle englelysestaken som hun hadde funnet til meg. Den var meget spesiell og såå fin den er når den lyser.
 og samtidig hadde hun med seg disse to små søte lysestakene som er som tatt rett ut fra Astrid Lindgrens verden av bakkebygrender,emilstugor og lottahus... helt nydelige og sammen med Carl Larsons figurene mine skal de lyse opp disse mørke høstkveldene nå før jul og gi løfter om den herlige tiden vi har i vente.


1 kommentar:

  1. Hei koselige ting du har Det blir fint til jul. Bloggen din blir bare koseligere og koseligere for hver gang jeg er inne og ser. Hilsen tante

    SvarSlett

Sider