Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

tirsdag 7. juni 2011

Tripp, Trapp, Tresko...

Disse nydelige treskoene kommer snart i posten til meg:) Jeg fant dem for en rimeligere penge på nettet og plutselig så havner de i postkassen hjemme hos meg.. har lenge ønsket meg sånne og nå øynet jeg muligheten. Tenker at de passer like godt til olabukse som til skjørt og kjoler nå sommerstid og siden jeg ikke fikk tak i disse i fjor sommer så var jeg henrykt over å finne dem i år. Kjenner jeg gleder meg allerede til å valse rundt i disse.
imens sitter jeg her i regnet og vet ikke hva jeg skal finne på.. bare trykker lite målrettet rundt på pc`n..Vel, jeg har alltids noe å finne på, jeg kan ommøblere stua for å få plass for det nymalte, herlige, gamle skapet som står i garasjen og ser trist ut fordi det ikke får komme inn,.... eller jeg kan vaske i alle kriker og kroker for det er støv over alt!!! eller jeg kan dra på kid og kjøpe nytt sengetøy, ny hageduk og litt nytt til hønepøne som jeg vet hun trenger...men ute høljer det ned..og jeg er mest av alt redd for at veien kommer ned i hagen på nytt...så egentlig sitter jeg her, drikker småsur kaffe fra kanna og kikker ut vinduet med jevne mellomrom, jeg har tilogmed vært på veien med hakke og grøftet!! så nå burde jeg snart kunne motta lønn fra NCC i tillegg til sykepleielønnen min:) Kan det ikke bare regne normalt??? (været svarer meg med å sende en helt ekstrem byge fra øverste hold..NEI!!!)
Ingenting frister i dag.. men smiler gjør jeg alikevel når jeg tenker på de fantastiske fine treskoene som snart dumper ned i postkassen min:)

1 kommentar:

 1. Hei! Fant bloggen din gjennom "Fru Eriksen"! Du, så koselig det var å komme hit! Så mye glede, opptimisme og inspirasjon:o)

  Jeg likte godt å lese ordene du har skrevet nederst på siden.. det er slikt man blir i godt humør av!

  Her vil jeg med glede legge meg som følger!

  Ha en strålende Onsdag!
  Heleneklem

  SvarSlett

Sider