Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

tirsdag 26. februar 2013

Når gamle ting har sjel

 
En liten sniktitt inn hos meg. Skapet i bakgrunn har jeg lyst til å fortelle litt om- Det mangler nå å få siste strøk med hvit maling på seg, dette kjøpte jeg for 200,- og jeg syns jeg virkelig hadde gjort et kupp. Jeg kjenner det er så gøy og meningsfullt å kjøpe noe med sjel og som har vært brukt i et annet sted, en annen tid - det er resirkulering av gamle møbler og hvis jeg kikker meg rundt er det få ting hos meg som er nytt. Det runde bordet i forkant er også malt, men slitt og trenger et strøk til..

 
Som denne lampa, som har vært mamma sin og som jeg har investert i ny skjerm på bare, bordet som sto på hytta til farmor, speilet som jeg fant i Sverige nå i sommer på ferie og et glimt av slagbenken som jeg fant hos interiørdame på andre siden av Mjøsa. Her er lett blanding av arv og gammelt og jeg trives godt i det..
Gøy med gamle møbler, tror aldri jeg kommer over å falle i staver over gamle skatter jeg kan dra med hjem å jobbe litt med... en stor lidenskap!!
 

2 kommentarer:

  1. Hei en ny vri siden sist Ikke dumt detta eller Det er vel mulig og komme og se en dag Koselig Klem fra Tante

    SvarSlett
  2. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

    SvarSlett

Sider