Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

søndag 27. april 2014

Ja takk! jeg skulle gjerne ønske meg et hus fullt av sirlig pynt, jeg skulle gjerne hatt kurver stående på gulvet med masse eksklusive tepper i, pent draperte puter som ligger dandert i sofaen og en herlig fransk look med en touch av sommerfølelse. Virkeligheten ville se annerledes ut. Her vil barna pyntet hver en lysekrone med perlerier, tegninger og lastebiler. Hadde jeg hatt en kurv med tepper hadde teppene vandret rundt i stuen som spøkelser.


Det er ikke tiden for å pynte i stil hjemme, men hjemmekoselig er det innimellom allikevel. Jeg har alltid vært opptatt av interiør og puslerier men nå er fokuset et annet sted. Jeg kan nok innimellom finne noe som inspirerer meg og som gjør at jeg får et lite kick men for tiden går det i gruslass, gummistøvler, isolasjonsstøv og planker strødd rundt.  Vi holder på med et større prosjekt oppe på 2 etg. Det blir flere soverom til barna og jeg kjenner at det skal bli deilig å få puttet alle tingene på plass som nå flyter litt overalt.

 
Jeg har ikke mye tid til overs om dagen, vi jobber enten med barn, møter eller holder på her hjemme, kjører store barn dit de skal eller henter, det skjer noe til enhver tid. Deilig, men krevende.
Jeg holder så vidt liv i bloggen min,.... den stavrer seg på et par innlegg i året... men jeg kommer nok tilbake litt etter litt... bare jeg får litt tid til å finne igjen de små tingene jeg elsker å pusle med så kommer det... akkurat nå pusler jeg med store ting, ...også det elsker jeg...ting med en større mening, høste litt av det man sår...selv om det går på bekostning av andre ting til tider.

Ønsker derfor den som måtte være innom en Riktig fin Vår og kommer sterkere tilbake snart:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Sider