Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

tirsdag 21. juni 2011

Mine 30-talls møbler..

 I vår kjøpte jeg meg en sittegruppe fra 30-tallet, og brukte evigheter på trekke den om.. Den var kledd i oransje stoff og noe av stoppingen var også ødelagt. Men etter at jeg fikk holdt på ute i garasjen så forvandlet møblene seg til en koselig liten gruppe..Sofaen er veldig god å krølle seg oppi, men desverre så har jeg for liten plass og har nå bestemt meg for å selge møblene videre... så skulle du være interessert så send meg en mail:) Mailadr nederst på siden. 3000 for hele gruppen...
 Jeg kledde både sofaen og stolene i "jute"stoff... grovt linstoff, og hadde store planer om å lage trykk på dem, noe jeg ikke har gjort men som kanskje andre får lyst til???



Den ene stolen har jeg ikke rukket å trekke om men jeg skal kanskje rekke det tenkte jeg...
...Disse to sjarmørene fulgte også med gruppen jeg kjøpte, men de har jeg bestemt meg for å beholde selv.. kan hende jeg maler dem hvite og trekker dem i linstoff.. den som venter får nok se..

2 kommentarer:

  1. Hallo! For noen kjempe fine møbler!! Skulle gjerne hatt plass til de... Men det spørs om jeg får lov til å bytte ut de jeg har... Dyre eller?
    Ha en fin fin kveld! Begynner å blir trett, har hatt a vakt og skal på d vakt i morgen..
    klem Tone-C :)

    SvarSlett
  2. alt detta så inmari fint ut.Jeg fikk lyst på sofaen og 2 stoler jeg Hilsen tante pose

    SvarSlett

Sider