Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

lørdag 27. oktober 2012

Jeg har lyst til å lage vinterhjem

Om dagen er jeg på jakt etter geiteskinn, saueskinn og andre skinn som kan være med på å lage vinterhjem her hjemme. Duntøflene har kommet frem, vinteren er snart her..
rimfrosten ligger langt utover dagen nå og i går var vi på IKEA for å se hva vi kunne finne av inspirasjon. Jeg fant selvfølgelig mye fint, men det lokket ikke helt med jul enda,.. Jeg fant meg en lampeskjerm og noen skinn her og der, et geiteskinn til krakken ved inngangsdøra og noen ludde-skinn til slagbenken på stua, ellers ble det med både servietter, lys og annet småplukk til sene høstkvelder.
I dag er det antikkmarked i Vikingskipet men det frister ikke helt å reise dit heller, jeg kjenner at inspirasjonen uteblir om dagen. Det er mer alvorlige dager her hos oss om dagen, da vi venter på svar om småguttene skal hjem eller ikke... alt blir utsatt til ETTERPÅ kjenner jeg.. Uansett hvilken vei det går så er det lettere å tenke etterpå..
Men i dag stråler høstsolen og en tur ut på jakt etter kvist og andre pinner blir det nok tenker jeg...og et og annet gresskar skal få øyne, nese og  munn.

Jeg får vel trå igang noe husarbeid tenker jeg.. i går mens vi var på ikea ringte mannen og fortalte at varmepumpemannen hadde vært her å ordnet litt... jeg kjente panikken bre seg og så for meg to kg støv på toppen av omtalte ting og samtidig slett ikke akseptable forhold rundt heller... Det var jo typisk at han skulle dukke opp før jeg rakk å ordne noe som helst her..

2 kommentarer:

 1. Hallo:)
  Håper det står bra til med deg/dere!?
  Det er deilig når man kan begynne å gjøre det lunt og godt inne!! Jeg holder jo på å innrede en stue, og merker vel at det er høst/mørkere ute.. Veldig glad i brunt..;)
  Vi "snakkes"!
  Ha en fin fin helg!
  Klem Tone-C

  SvarSlett
 2. Hei koselig med benken og skinn Det står på ønskelisten min også Ja høsten og mørket, stearinlys og varme inne hører høsten til men nå går det fort til jul og det er litt og glede seg til Vi ses. Klem fra tante

  SvarSlett

Sider