Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

mandag 2. juli 2012

Gamle stoler får nytt liv


Husker noen disse stolene?  http://barebeasunivers.blogspot.no/2011/06/mine-30-talls-mbler-lyst-pa-dem.htm eller dette innlegget ?

Dette er fra møbelgruppen jeg kjøpte i mai i fjor, krakken som fulgte med bor nå hos verdens koseligste tante og sist jeg så den så hadde den blitt grå - noe som var helt nydelig. Selve møbelgruppen solgte jeg videre til en trønderkar, mens disse to stolene har bodd i garasjen i ett års tid. Nå har de fått nytt liv


Jeg kjenner at jeg har funnet igjen meg selv litt om dagen og da bobler det litt i den kreative delen av hjernen. Da er overskuddet på plass og jeg koser meg med interiør. For tiden er det stoler som står i fokus og jeg maler nå alle spisestolene mine i blåfarger. Jeg aner virkelig ikke om jeg nå gjør det rette men jeg kjenner at jeg hadde så lyst til å bringe inn noen farger - spesielt blått som jeg er så glad i. Jeg gleder meg til å se resultatet og om det blir sånn jeg selv har tenkt at det skal bli. Enn så lenge ønsker jeg alle en riktig god sommer, nå er vi lovet sommervarme og da er det vær for å male i:)

1 kommentar:

  1. sååååååå fine stoler. Gleder meg til og se Tante

    SvarSlett

Sider