Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

tirsdag 17. mars 2015

oppussingsprosjekt soverom


UTGANGSPUNKTET er to barn som ikke har egne rom, en lite utnyttet 2.etg  med store ganger og en loftsstue i midten. Vi må skifte taket helt ut pga fukt, vi behandler, maler, isolerer på nytt og senker taket. Det blir tre nye soverom og det deiligste av alt er at alt blir hvitmalt! Tre nye, lyse rom og en stor lys gang.


 Her deles det av til nytt soverom i den gamle loftstuen. Eneste jenta i flokken skal bo her, hun får veranda på rommet sitt, fire store vinduer med utsikt og verandadør på midten. Et herlig jenterom:)
  Her monteres ny kommode og tenåringene i huset er ivrige!


 
 Innimellom oppussing må vi leve litt i tillegg. Det er en herlig varm sommer, vi er på fjellturer og lever i  vannkanten på de aller varmeste dagene. Vi feirer i tillegg konfirmasjon tidlig i september!


 
Småguttene får en vegg på hvert sitt gutterom med tavle og/magnetmaling.


 

Deilig med lys, lang gang med dører inn til alle fem barnerommene! Det ble masse plass og mer organisert for oss alle.

 
Det blir nyttår og barnedåp, innimellom er jeg ute å lufter hodet i deilig vintersol, det hjelper når man føler sagflisa og isolasjonen henger fast i alle sokker og klær. Når du har fem barn og ofte besøk blir det en del vask, støvsuging og opprydding til enhver tid på mor i huset. Det er deilig at det snart er ferdig.
 
 
 
Gutterommene ble også lyse med tavlevegger til begge. Sengene ble gjenbruk, en ble hentet og malt svart, den andre har vært i huset og familien i åresvis, men stått på hemsen som et klenodium bare. Nå ble det nytt liv i begge to. Jeg er veldig fornøyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Sider