Sider

lørdag 10. november 2012

salte mandler

(lånt fra google)
Salte mandler: "til ære for Kristin"

Salte mandler er en tidkrevende prosess men veldig deilig snack å ha stående fremme i små boller..Et tips jeg fikk var å lage store kvanta slik at du ikke trenger å gjøre det så ofte...
Bruk 2 kg mandler og legg dem i vann og havsalt i 6-8 timer, fordel deretter mandlene utover på stekebrett (ca fire brett), pass på at mandlene ikke blir liggende oppå hverandre, Strø havsalt over og putt dem i varmluftovn på 50-60 grader i 2-3 døgn.. vil du intensivere litt kan du sette opp ovnen på 60-70 grader i 1-2 døgn..

JULEGAVETIPS:
Fyll disse deilige mandlene i små snytposer av forskjellige slag og gi bort til jul!!!

2 kommentarer:

  1. Du er litt av en luring. Så fine poser også Gleder meg til og smake.Hi Hi

    SvarSlett
  2. Hallo:))
    Så flink du er! Det får man si er en lang prosess!! Oppskrift burde følge med;))...
    Ha en fin fin kveld/uke! Håper jeg hører fra deg snart igjen:)!!
    Klem Tone-C

    SvarSlett