Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

søndag 31. august 2014

Helga vår

 Barnerommene begynner å ta form og jeg kan øyeblikkelig ta fatt på det mest interessante, nemlig innredningen. Vi er ferdige med ett rom snart.  Har igjen å liste og sette inn dør... og så elektriker da selvfølgelig. Gøy å se dem ta form. Jeg har brukt magnetmaling på ett felt på den sorte veggen, men det var ikke lett å påføre. Kladdet seg og ble lite pent. I stedet for tavlemaling på toppen bruker vi supreme matt, svart. Man vil da få samme effekt som tavlemaling, påstår enkelte. Så får vi se om det stemmer. Billigere var det vertfall!


 Kvelden i går gikk med til konfirmasjonsforberedelser. Lager bordkort- cellofanposer- svart og hvitt godteri- merkelapp med navn. Konfirmasjonen står om en uke og jeg tror snart det meste er i boks. I mens holder vi på med vårt. I går bakte jeg eplemuffins og de ble kjempegode! Ungdom hentes og kjøres, smågutta leker og holder på med sitt.

Dagen i dag har vi startet med konfirmantmesse, deretter var det en tur til friluftsarrangement og til slutt en tur i skateparken





lørdag 16. august 2014

Innred med bruktfunn

 
 Hvis jeg hadde vært vågal... så vågal som jeg skulle ønske jeg var... så hadde jeg revet ned hele kjøkkenet her hjemme og innredet på nytt med gamle innredninger. Disse har så sjarm, særlig overskapene er nydelig. De gamle benkene som den over, er en herlighet i seg selv, vi har noe liknende på hytta og det er massevis av plass, oversiktlig, skuffene er av treverk og tåler en god støyt.
Elsker disse gamle tingene!!

Så hva tenker du? hadde du turt? Jeg tror det kunne blitt kjempetøft!! en god del jobb er helt sikkert at det hadde blitt og det er på ingen måte noen prosjekt jeg kan prioritere dette året, men en gang i fremtiden kanskje? Finn.no har mange gamle bruktfunn på sidene sine og du kan med litt jobb og masse kreativitet få et nytt kjøkken til tusenlappen eller to.

Sider