Velkommen til meg - en blogg om familieliv, hverdager og interiør!!!
Håper du legger igjen en hilsen til meg, noen ord om hvem du er sånn at jeg finner deg igjen.

søndag 18. september 2011


Stemningsfyllt øyeblikk da veslejenta blir konfirmert!! Dagen gikk strålende, vi hadde et fint selskap og jenta hadde stjerner i øynene da kvelden kom og hun skulle telle penger og gaver. Virkelig en flott dag med masse gjester og masse god mat... Bildene ble det værre med. Mamma var rundt overalt denne dagen og snakket med gjestene, ryddet bord og ordnet det meste og sendte Lillebror ut med kameraet og sa: " Bare ta noen bilder her og der, av gjestene, maten og alt annet:)" og han knipset i vei,... jeg tenkte at kanskje ett av dem skulle bli sånn noenlunde bra og at jeg kunne vise dere litt av den deilige maten, kaken med flott bilde på eller kanskje et bilde av at noen koser seg,..

En lampe av det sjeldne slaget? eller hva Lillebror?
 Bakken utenfor lokalet!!

..og et barn i full rulle...

Så hvis noen av min kjære familie tok noen bilder så er jeg glad om noen kan sende meg ... og neste runde tror jeg at jeg skal passe på å ta bilder selv,,hehe... men han har fanget mange blide fjes da..

søndag 4. september 2011



I dag har vi konfirmasjon og vi gleder oss!! vi pyntet bord til langt på kveld i går, kjørte mat, rullet sanger, ordnet med lys og blomster. Maten ser bra ut, vi ser ut til å være i rute, lokalet ble koselig, selv om jeg selvfølgelig skulle likt å malt alle veggene før vi skulle i ilden, men herregud da, hehe,...det får man jo ikke gjort!!! men vi syns det ble veldig koselig i går kveld før vi gikk hjem. Jan var med å kjørte mat og Mamma holdt på som en tørk med å ordne blomster og bord og jeg hadde helt ærlig talt ikke kommet i mål uten dem, så tusen takk!! nå gjenstår dagen og jeg håper det går bra med konfirmanten, i dag blir hun voksen og det blir en spennende dag håper vi,..
 

torsdag 1. september 2011

Høsten er her


Det skjer ikke raskt, men sakte, sakte forandrer naturen seg. Gradvis, men sikkert, skifter trærne sine farger, Det grønne blekner, gulner, for så til slutt å bli brunt, med frostens hjelp blir det også oransje, rødt. Finnes det en mer elegant måte å takke for en vakker sommer på? Luften blir klarere og friskere, og snart...en morgen ...vil rimfrosten få hele landskapet til å glitre i sølv.
Musene flytter innendørs og kravler rundt i veggene, grevlingen drømmer om å gå i dvale..han er så trett så trett..., jegerne samles i skogen..naturens balanse skal gjenvinnes... vi tenner bål ute på kveldene, mørket sniker seg innpå oss, veden spraker og vi kan stirre inn i flammene i lange minutter..kjenne lukten i nesen...  Hvem savner vel sommeren når naturen gir oss denne tiden før snøen kommer? Den friske, kalde, klare luften som river deg litt i sjel og følelser... Velkommen høst...

Sider